پنجشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۰
ایام خوشِ رجب با محبوب خود باشید والا بی‌خبر و بی‌حاصلید

حوزه/ ماه رجب شروع آماده‌سازی برای ادراک شهرالله و مقامات لیالی قدر است، رجبیون اهل ولایت با مواظبت و مراقبت خود را برای تحقق این حقایق در وجودشان آماده می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، گزیده‌ای از بیان مرحوم علامه حسن زاده آملی درباره ماه رجب به عنوان ماه ولایت تقدیم شما فرهیختگان می شود.

ماه مبارک ولایت به شما روی آورده، ان شاء الله از رجبیون بوده باشید.

کسانی که می‌خواهند مقامات لیالی قدر و شهرالله را ادراک کنند، از ابتدای شهر ولایت، که ماه رجب است، خودشان را آماده می‌کنند، بعد از شهر ولایت، شهر رسول الله است و بعد از آن شهرالله است، غرض از اول ماه رجب، رجبیون اهل ولایت، کسانی که می‌خواهند ادراک شهرالله کنند، خودشان را مواظب و مراقبند که عمده آن است که این حقایق در آدم تحقق یابد.

اینها که می‌خوانیم عرفان نظری است. خواندن درس طب چیزی است، اما عملی‌اش چیز دیگر است.

آن دانستن فرمول و قواعد و فراگرفتن حرفی است، و اجرا کردن در مقام عمل حرفی است دیگر.

عرفان عملی ورزیده شدن و ورزش کردن و پیاده کردن در متن ذات خود، و چشیدن و یافتن است، غیر از عرفان نظری که آگاهی به مفاهیم اسماء و عبارات بوده و دانایی مفهومی است و غیر از آن دارایی حقیقی است.

خداوند، إن شاءالله، شما را مؤید بدارد، جانی پیدا کنید که اگر کتاب و اصطلاح و الفاظ را کنار بگذارید زبان حال شما این بوده باشد:

من آنچه خواندم همه از یاد من برفت

الا حدیث دوست که تکرار می‌ کنم‌

یک وجود قرآنی و یک انسان الهی شوید و بچشید و بیایید و برسید که:

ایام خوش آن بود که با دوست به سر شد

باقی همه بی ‌حاصلی و بی ‌خبری بود

اگر چنانچه این کتاب‌ها و درس و بحث آدم را برای ابدش درست نسازد این تلاش‌ها بی‌فایده است.

تأمل در ابد بفرمایید؛ ابد، یعنی هستیم که هستیم. داریم خودمان را در این مقطع زمان و در این نشأه، که مزرعه است، برای ابد می‌سازیم: «اقرأ و ارق».

خداوند، إن شاءالله، سر شما را به اسرار ولایت نورانی بفرماید و ما هم در این دعای خیر با شما شریک بوده باشیم.

منبع: شرح فارسی اسفار اربعه، جلد سوم صفحه ۴۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha